Universitat Rovira i Virgili

Taller mecànic

Aquest servei disposa d'un espai de taller de 140m2, on estan ubicades totes les màquines i elements necessaris per a dissenyar i fabricar prototips (peces úniques per a noves funcionalitats).

Màquines CNC

Màquines

Màquines de suport

Programari


Pujar

Fresadora LAGUN CNC III 

Màquina amb control Fagor CNC 8050, amb capacitat de bancada de 700x350 i alçada de 400mm de capçal. Equipada amb diferents eines radials i de plaquetes que permeten mecanitzar diferents tipus de materials (inox, acer i aluminis de diferents qualitats, plàstics tècnics,etc.) i amb mordaces hidràuliques i plat divisor.

Torn CNC OPTIMUM L28HS

Màquina amb control SIEMENS Sinumerik 808D, amb capacitat d'alçada entre punts de 169mm i distància de 430mm, màxim sobre bancada 300mm. Capacitat de 8 eines en tambor. Precisió de repetició 0,01mm. Equipada amb diferents eines de plaquetes que permeten mecanitzar diferents tipus de materials (inox, acer i aluminis de diferents qualitats, plàstics tècnics, etc.)

Torn PINACHO S-90/200

Màquina manual amb visualitzador de coordenades equipada amb torreta de canvi ràpid i capacitat entre punts de 700 i diàmetre 300 sobre bancada. Equipada amb diferents eines de plaquetes que permeten mecanitzar diferents tipus de materials (inox, acer i aluminis de diferents qualitats, plàstics tècnics, etc.)

Impressora 3D prusa i3

Màquina d'impressió amb material PLA i capacitat de 200x200 i alçada de 150mm.

Pujar


*Ja t’has donat d’alta al Portal de l'Usuari?